Door wie?

Ik zie mijzelf als een open, eerlijk en transparant persoon. Ik heb een sterk analytisch vermogen en hou ervan om te leren en mijzelf te blijven ontwikkelen. Mijn cliënten geven aan zich veilig bij mij te voelen, doordat ik zonder oordeel luister; ik ben direct maar vanuit empathie en betrokkenheid.

Mijn behoefte aan leren en nieuwe dingen ontdekken, is terug te zien in mijn levensloop. Na mijn doctorale studie Klinische Pedagogiek (RUU, 1989) bleek een baan vinden lastig en schoolde ik om tot leerkracht basisonderwijs. Het was mijn persoonlijke drijfveer om bij ieder kind ‘eruit te halen wat er in zat’ , of dit nu ging om leerprestaties, sociale vaardigheden, creativiteit of wat dan ook. De specifieke behoeftes van ieder kind stonden voor mij voorop. Om mijzelf hier verder in te bekwamen behaalde ik in 2012 de master Special Educational Needs (Seminarium voor Orthopedagogiek).

Langdurige uitval door rugklachten brachten mij in een persoonlijk bezinningsproces. Toen ik in aanraking kwam met Groundwork, ontdekte ik de krachtige en helende werking van integratieve therapie. Dit inspireerde mij tot de radicale keuze om opnieuw een carrière switch te maken en de vierjarige post-hbo opleiding tot integratief coach (2019) en therapeut (2021) te gaan volgen. Sindsdien heb ik mijn eigen praktijk Ont-Moet, Ook hier geniet ik ervan om bij ieder mens naar boven te halen wat er in zit. Juist omdat ik zelf heb ervaren hoe bevrijdend het is om belemmeringen vanuit het verleden los te kunnen laten ,maar ook van binnenuit de worsteling en de moeite ken om hiermee aan de slag te gaan, kan ik mijn cliënten nabij zijn en verder helpen. Op weg naar een leven vanuit innerlijke heelheid, waarin er verbinding is tussen doen, denken en voelen. Want volgens mij is dat het leven zoals God het heeft bedoeld.

Dingena Hettema Ont-Moet

Referenties

IBAN  NL69 ASNB 0778 0793 09

KVK-Nummer 73813974

BTW-Nummer 171044149B01

Registraties:

VIT registratienummer 788.21.A

AGB-code praktijk: 90070852; AGB-code therapeut: 90112132

RBCZ licentienummer 220020R