Voor wie?

Ik begeleid in mijn praktijk (jong)volwassenen vanaf 18 jaar. Als jij graag, onder deskundige begeleiding, bezig wilt gaan met de grote vragen in jouw leven of vragen hebt over wie jij nu eigenlijk bent, dan ga ik graag met jou een proces van groei en ontwikkeling aan. En zeker als jij op dit moment bent stilgezet door ingrijpende gebeurtenissen, je eenzaam voelt of ongelukkig bent, vragen hebt waar je niet uitkomt, weet je dan van harte welkom!

In een eerste kennismakingsgesprek hoor ik graag jouw verlangen en doel: wat heb jij nodig en waar wil jij naar toe groeien? In dit gesprek kunnen wij beiden aftasten of de juiste klik er is. Mocht dit zo zijn, dan vervolgen we de intake met nog één of hoogstens twee intakegesprekken. Als ik bemerk dat jouw hulpvraag beter tot zijn recht komt bij een andere behandelaar, dan zal ik dit open met je bespreken. Vervolgens maak ik een persoonlijk handelingsplan en gaan we aan de slag. Ik werk hierbij doelgericht en transparant, waarbij ik ervan uit ga dat jij baas bent over je eigen traject. De basis is dat jij je veilig weet bij mij, vanuit een wederzijds onderling vertrouwen.

 

 

Gedicht ont-moet

Coaching of therapie?

Coachingsgesprekken zijn gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, waarbij meestal het breken  met oude gewoontes en aanleren van nieuw gedrag centraal staat. Doel is dat jij je kwaliteiten leert inzetten zodat je meer energie krijgt. Deze gesprekken zijn praktisch van aard en toekomstgericht.

Te denken valt aan thema’s als vergroten van het zelfvertrouwen, leren keuzes maken, grenzen bewaken.

Soms is er echter meer nodig en dan is een therapeutisch traject op zijn plaats. Daarin kijken we hoe er in jouw geschiedenis ‘blauwe plekken’ zijn ontstaan en wat daarin heeft geleid tot de klachten waar je nu last van hebt. Je gaat ontdekken waar je belemmeringen vandaan komen en hoe je deze kunt wegnemen. Hiermee pakken we het probleem aan in de kern. Dit zorgt voor échte verandering. Je gaat (weer) keuzevrijheid ervaren, voelt je sterker en meer in verbinding met jezelf en de ander. Vanuit deze nieuwe balans kun je weer zelfstandig je weg in het leven zoeken.

Thema’s die vaak langskomen, zijn: burn-out klachten, gebrek aan zelfvertrouwen, (faal)angst, spanning, slapeloosheid, eenzaamheid, relatieproblemen, hechtingsproblematiek en vragen rondom identiteit.

IBAN  NL69 ASNB 0778 0793 09

KVK-Nummer 73813974

BTW-Nummer 171044149B01

Registraties:

VIT registratienummer 788.21.A

AGB-code praktijk: 90070852; AGB-code therapeut: 90112132

RBCZ licentienummer 220020R