Info

Tarieven en vergoeding

Ik ben gecertificeerd Integratief coach en therapeut-in-opleiding. Voor de duur van deze opleiding hanteer ik kortingstarieven, waar je van kunt profiteren.

Het eerste gesprek kost € 35,- . Hierna gelden de volgende tarieven:

Januari 2020 – juli 2020                                                 € 55,- per uur

September 2020 – juli 2021                                           € 65,- per uur

Vanaf september 2021                                                  € 75,- per uur

Een traject integratieve coaching beslaat meestal circa 5-10 gesprekken. Helaas worden deze niet door de zorgverzekeraars vergoed.

Integratieve therapie is meestal een langer traject; gemiddeld zo’n 15 gesprekken. Deze worden door veel verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit het aanvullende pakket. Het is raadzaam om de eigen zorgpolis te raadplegen om te zien hoe dit in jouw geval is.

Mijn opleiding is geaccrediteerd door de SKB. Voor meer informatie: zie de website van Groundwork. Ik werk onder supervisie van een ervaren en erkend therapeut. Als studentlid sta ik ingeschreven bij de beroepsvereniging NVPA, waar ik ook ben aangesloten bij de SCAG (geschillencommissie).

Locatie

Ik ontvang je graag in mijn praktijk aan de Schoolweg 2, 8071 BC in Nunspeet. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur. Mijn praktijk ligt op loopafstand van het station (trein en bus).

Contactgegevens